Het WHS komt steeds dichterbij

door 22 februari 2021

Achter de schermen wordt druk gerekend en verbeterd, zodat de definitieve transitie naar het WHS (Wereld Handicap Systeem) per 1 maart een feit zal zijn.

In onderstaand filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd wat het nieuwe systeem inhoudt en hoe jouw handicap straks een handicap is die bij jouw niveau past. Veel extra informatie is natuurlijk te vinden op de website golf.nl

Net als in het verleden geldt: lever zo veel mogelijk qualifying scores in, want hoe meer je speelt, hoe beter de handicap bij jouw spelniveau past. Natuurlijk geldt ook: als je een kaart aanmaakt in je golfapp dan moet je de scores ook invoeren. No Return zonder reden is geen optie. We hopen natuurlijk dat de baan op korte termijn weer qualifying zal zijn. Check hiervoor altijd de website voor de baanstatus.

Veel golfplezier!

De Hareco

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This