Couples Cup

door 13 juni 2021

Ik weet niet of de wedstrijdleiding de naam voor deze wedstrijd bewust had gekozen, want de bijnaam van Fred Couples was namelijk Boom Boom.

Met dat in het achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar een partner die deze bijnaam zeker eer aan zou kunnen doen en ik vond Frank Raijmakers. Hij het lange werk en ik mijn bijdrage rond en op de green. Deze combinatie bleek geschikt om twee birdies en drie keer een par op de scorekaart te produceren. Met vier boven par bleek dit genoeg om eerste te worden van een middag golf op HGC ‘Overbrug’.

Dank aan de organisatie en dank aan de gezellige flight-genoten voor een geweldige middag.

Anthony Weenink

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This