D’n Dimpel

door 17 juni 2021

Het zal niet iedereen zijn opgevallen, maar TIEN is er niet meer. Ons clubhuis heet voortaan (weer) d´n Dimpel. Deze naam hoort bij het gezicht van onze nieuwe uitbater van het clubhuis. Ja, maar zo nieuw is hij voor velen nou ook weer niet.

Nadat in het verleden Gijs Verstappen jarenlang ons clubhuis had geëxploiteerd heeft hij, na het vertrek van Simol op 1 juli 2020, de exploitatie weer op zich genomen. Daarbij was het ook zijn wens om zijn vertrouwde naam weer aan het clubhuis te verbinden. Op een bord bij het muurtje bij de entree staat de naam al vermeld, maar nog niet in de vertrouwde stijl. Dat wordt echter op korte termijn aangepast aan de vertrouwde zwarte letters en dan op het muurtje.

Enthousiaste start

Gijs en het vooralsnog oude team gingen dan ook op 1 augustus jl. met veel enthousiasme van start, maar Corona gooide roet in het eten. Helaas was het weer snel afgelopen en konden wij na september niet meer genieten op ons prachtige terras. Zelfs toen vrijwel alle horecagelegenheden op de Nederlandse golfbanen toestemming kregen om afhaalmaaltijden en drankjes ‘ToGo’ te verzorgen bleef het bij ons oorverdovend stil. Gijs: “De gemeente verbood afhaalmaaltijden en drankjes ‘ToGo’. De vergunning voorziet alleen in ‘voor consumptie ter plaatse’. Dus moest het clubhuis gesloten blijven tot de afgelopen meimaand.”

Nieuwe start

Als je mocht denken dat er een aangeslagen uitbater tegenover mij zit, dan heb je het mis. Hoewel Gijs voor de taak staat een geheel nieuw team op te bouwen heeft hij er toch heel veel zin in om van d’n Dimpel weer een groot succes te maken.
Gijs: “Onder het motto ‘samen maken we de club’ is onze doelstelling het weer ouderwets gezellig te maken. Ik ga zorgen voor goed eten, een lekkere kop koffie, een goed glas bier en een mooi glas wijn. Wij hopen en gaan er alles aan doen om iedereen zich op z´n gemak te laten voelen bij d´n Dimpel.”
Hij hoopt dat niet alleen de vaste clubjes, maar alle leden de weg naar het terras en het restaurant weer zullen vinden.

Nieuw team

Als belangrijkste aanspreekpunt gaat, als Gijs er niet is, Tatum Botos functioneren als bedrijfsleidster. Daarnaast heeft hij inmiddels een aantal oproepkrachten aangesteld, te weten Anne, Sam, Joost, Jurre en Maud. Daarnaast zijn er enkele vertrouwde gezichten teruggekeerd, zoals Dominique, Janne, Meike en Stijn. Sinds kort is ook Jessie als vaste kracht het team komen versterken. Maar er is nog altijd ruimte om meer oproepkrachten aan te stellen, liefst (klein)kinderen van leden. Men kan daar altijd contact over opnemen met Gijs Verstappen. Ook treedt per 1 juli een nieuwe kok in dienst: Bob Egelmeers. Tot dan is de keuken op maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Na 1 juli is de keuken ook op woensdag open. De kleine kaart is natuurlijk altijd beschikbaar en op afspraak is er veel mogelijk.

Wij wensen Gijs en zijn team veel succes.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This