HGC ‘Overbrug’ heeft een Klusteam…

Door de Evergreen |
 13 juni 2021

Binnen de gelederen van het grote aantal vrijwilligers van onze golfclub is nu ook een Klusteam ontstaan met als doel een groot aantal voorkomende klusjes aan te pakken en goed en afdoende op te lossen.

Dit Klusteam is spontaan tot stand gekomen en bestaat uit een aantal clubleden met gouden handjes en dat zijn: Willy Giesbers, Frank en Roelant Raijmakers, Joseph de Greef en René Hermans. Het ligt in de bedoeling om elke eerste dinsdag van de maand bijeen te komen en de lopende zaken te bespreken en daarna aan te pakken. Te denken valt aan beits- en schilderwerk, onderhoud aan het paviljoen en de overkappingen, jaarlijks de dakgoten schoonmaken, hang- en sluitwerk en wat dies meer zij.

De eerste klus

Willy Giesbers heeft zich op persoonlijke titel aangemeld. De eerste klus van het Klusteam was het beitsen van de steigerhouten terrasmeubels. Een prachtig initiatief, het is bovendien ook nog erg leuk en onze golfclub vaart er wel bij…

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This