Een club waar muziek in zit en nog veel meer…

door 13 juli 2021

Harrie Vogels is al jaren (vanaf 2006) lid van de HGC ‘Overbrug’ en is iemand die meestal tweemaal per week 9 holes loopt met zijn maatje Louis Koetsier. Hij is, zoals hij zelf zegt, geen rasechte Aarlenaar, maar hij woonde tot voor kort bijna 40 jaar met veel genoegen in Aarle-Rixtel.

Harrie is een echte bezige bij, want hij vervulde en vervult nog steeds vele bestuursfuncties in het Aarlese. Zo is Harrie actief geweest als bestuurder bij de Tennisclub, bij Stichting Jeugdbelangen, bij de Carnavalsvereniging en vanaf 2015  van de muziekvereniging Muzikale (nu nog voorzitter).

Harrie was altijd al erg muzikaal maar, zoals het zo vaak gebeurt, komt het er toch niet van! Pas op zijn veertigste is hij begonnen met muziekles te nemen op de altsaxofoon en in een later stadium heeft hij de overstap gemaakt naar de tenorsaxofoon.

Muziekvereniging Muzikale

Muzikale is een muziekvereniging met op dit moment 34 leden en speelt licht klassieke muziek en bekende melodieën muziek uit het film-, musical-, fanfare- en harmoniegenre. Ook wordt er swingende muziek gemaakt met een dixieland/bigband uitstraling, maar Muzikale is beslist géén ‘joeks’ kapel.

Muzikale luistert tweemaal per jaar de eredienst op in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis en treedt op in het Carat-paviljoen. De Kerstconcerten in de Gaviolizaal, zijn wereldberoemd in Helmond en omstreken. Op verzoek wordt ook voor derden opgetreden en vinden er regelmatig uitwisselingen plaats, zowel in binnen- als buitenland en elke vijf jaar wordt een uitgebreide muziekreis georganiseerd naar het buitenland.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This