Nieuwsbrief JeugdCommissie juni 2021

door 7 juli 2021

In deze nieuwsbrief

 • Doe mee aan de jeugdwedstrijd op vrijdag 9 juli 2021
 • Geen golflessen in juli en augustus
 • Maak zelf afspraken om te golfen
 • Agenda jeugdwedstrijden
 • Burggolf Junior Open

Doe mee de HGC Jeugdgolfwedstrijd

Op vrijdag 9 juli 2021 organiseren we weer een jeugdgolfwedstrijd over 9 holes, de start is om 18.00 uur. Voor jeugdspelers die nog geen baanpermissie hebben is er een programma rond de driving-range op het par-3 oefencircuit. Als je nog geen HCP 54 hebt, vragen we om een van je ouders of een ander familielid op te geven die op 9 juli 2021 de Jeugdcommissie komt ondersteunen.
Schrijf je in via de e-Golf4u app of stuur een e-Mail aan jeudcommissie@hgc-overbrug.nl. Hoe je de e-Golf4u app op je telefoon kunt zetten staat in de eerste nieuwsbrief van 2021.

Geen golflessen in juli en augustus

Het eerste deel van de golflessen in de periode van april tot en met juni zit er op. In de maanden juli en augustus zijn er geen jeugdgolflessen vanuit de club. De jeugdgolflessen starten weer in september. In principe blijf je ingedeeld in je zelfde groep. Mocht je dit, bijvoorbeeld door andere schooltijden, willen veranderen, neem dan contact op met de pro van wie je les hebt.

Geen lessen in de zomer, natuurlijk wel blijven golfen

Dat er in de maanden juli en augustus geen lessen worden gegeven, wil natuurlijk niet zeggen dat je in die maanden niet kunt golfen. Als je tenminste HCP 54 hebt, kun je golfafspraken maken; bijvoorbeeld op de tijd waarop je normaal les hebt. Maar het kan natuurlijk ook op een ander moment, zeker in de vakantieperiode. Je kunt bijvoorbeeld de WhatsApp groep gebruiken om na te vragen of iemand zin heeft om te golfen. Als je baanpermissie hebt, kun je met een volwassen lid de baan in. Als je nog geen baanpermissie hebt, kun oefenen op de driving-range en op het par 3 oefencircuit. Dit geldt overigens voor alle golfers.

Om 9 of 18 holes te kunnen lopen moet je wel van tevoren een starttijd reserveren. Dit kan via de website: ga naar https://hgc-overbrug.nl/leden/. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar starttijd boeken en volg de instructies. Je kunt ook gebruik maken van de e-Golf4u app die je waarschijnlijk al op je telefoon hebt. Heb je de app nog niet kijk dan op: https://help.e-golf4u.nl/hc/nl/sections/360005079931-Web-app hoe je die moet installeren op Android of IOS. Selecteer onze club. Attentie: HGC ‘Overbrug’ staat in de app als Helmondse. Log verder in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op het menu (streepjes links boven) en ga naar starttijden, kies reserveren en je kunt je aanmelden voor een vrije plaats (groen) Zorg dat je ruim voor je starttijd op de baan bent en meldt je bij de caddiemaster of bij de bar als de caddiemaster er niet is. Je kunt natuurlijk ook eerder komen en eerst inslaan op de driving-range. Bij de caddiemaster zijn voor de jeugdleden kaartjes voor driving-range ballen beschikbaar (maximaal 2 per dag).

Agenda Jeugdgolf HGC ‘Overbrug’ – 2021

De Jeugdcommissie heeft de volgende wedstrijden voor jullie gepland:

Vrijdag                9 juli 2021                    18.00 uur           9 holes

zaterdag             14 augustus 2021      15.00 uur           9 holes

Zondag               12 september2021    HGC Jeugdbokaal vanaf 11.00 uur

                                                                  (nader bericht volgt)

Vrijdag                1 oktober 2021           18.00 uur           9 holes

Zet dat vast in je agenda! Hou zondag 12 september vrij voor de wedstrijd om de HGC Jeugdbokaal.

Junior Open

Op 29 augustus 2021 wordt op Burggolf Haverleij in Den Bosch een jeugdwedstrijd georganiseerd met een open inschrijving. Op de website www.burggolf.nl/junioropen vind je meer informatie en kun je je ook inschrijven. Inschrijven moet je zelf doen; dit wordt niet door onze Jeugdcommissie verzorgd. We zouden het wel leuk vinden als je ons informeert als je met deze wedstrijd meedoet. Zet het even in de app.

Veel golfplezier

Heb je vragen stuur ons dan een e -Mail of een app-bericht. We wensen je een heel fijn golfseizoen en graag tot ziens bij de wedstrijd op vrijdag 9 juli 2021.

De Jeugdcommissie,
Leon Buijs
Ben van Lieshout
Eric van de Kerkhof
jeugcommissie@hgc-overbrug.nl

PS: De jeugdcommissie is op zoek naar versterking. Neem contact op als je interesse hebt. Eerdere nieuwbrieven staan op de website www.hgc-overbrug.nl. Log in en kijk onder commissies/jeugdcommissie/nieuwsbrief.

Sponsoren

 • GW Storage
 • Engelbert Obers
 • Pete Norman
 • Rijn Schellekens
 • Bart Spoormakers
 • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This