President’s Cup 2021

door 15 juli 2021

Zondag 11 juli was het zover. Eén van de belangrijkste wedstrijden van het jaar kon worden gespeeld: de President’s Cup, de wedstrijd om het felbegeerde blauwe jasje. Op een uitstekend geprepareerde baan, onder uitstekende weercondities en in een gezellige sfeer streden 60 deelnemers in een 18-holes wedstrijd een sportieve strijd. We waren samen de grote winnaar op deze topdag.

Blauwe jasje

Het was goed om te zien dat er ook vele nieuwe gezichten waren die aan deze wedstrijd deelnamen. Goed ook om daarmee te laten zien dat onze club leeft als nooit tevoren. Ook was duidelijk dat we een dergelijke dag vorig jaar vaak hebben moeten missen. Niet overigens de wedstrijd om de President’s Cup. De winnaar van 2020, Fred Berkers, nam op waardige wijze afscheid van de titel en werd dit keer met een score van 36 punten verdienstelijk achtste. Liefst negen spelers eindigden met 36 punten of meer. Er werd dus gemiddeld zeer goed gescoord. Dit bleek ook uit het feit dat er maar liefst 18 birdies werden geslagen. Toch kon er na afloop maar één het door Fred Berkers uitgereikte blauwe jasje ontvangen: Charlotte Beekvelt-van Dijk was met veertig punten de terechte winnares.

Overige prijswinnaars

De longest bij de dames was voor Mariëlle Konings en bij de heren voor Tim Jonkman. De neary was voor Frans Hermans en de second neary voor Thomas Heling.

Charlotte dankte ten slotte de wedstrijdleiding voor de perfecte organisatie en haar mede flightgenoten voor de stimulerende manier van spelen, die haar dan ook het blauwe jasje opleverde.

De dag werd afgesloten met een heerlijke luxe barbecue, aangeboden door de voorzitter van onze club Wim van de Westerlo. Het bleef nog lang gezellig op ons mooie zonovergoten terras. Weer een topdag kon worden bijgeschreven in onze clubhistorie.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This