Rijn Schellekens Bokaal dit jaar voor de heren

door 26 juli 2021

Dinsdag 20 juli was het zover. Dit keer werd de traditionele wedstrijd tussen de dames en heren georganiseerd door de damescommissie. 36 deelnemers en deelneemsters bonden met elkaar de strijd aan om de prestigieuze bokaal. Een prachtig onderhouden baan, ideaal weer en vanaf het begin een erg geanimeerde sfeer waren de ingrediënten voor een mooie dag.

Dames-captain Diny van Zuidam

Zo’n dag vraagt echt wel om een goede organisatie en inzet. Diny van Zuidam en haar team mogen dan ook terug kijken op een zeer geslaagde dag. De flight-indeling en de gekozen wedstrijdopzet, Texas-scramble, stonden borg voor veel spanning. En er werd dan ook goed gescoord. Nadat Diny ons allen welkom had geheten en de koffie met traktatie waren genuttigd ging iedereen de baan in, geanimeerd, maar toch met volle inzet werd om ieder punt in de flights gestreden.

De prijsuitreiking

De uitslag

Nadat de eerste prijzen voor de beste dames en heren koppel waren uitgereikt en de longest en de neary waren gehonoreerd, werd onder groot gejuich meegedeeld welk team er dit jaar met de Rijn Schellekens Bokaal vandoor ging. Dat er goed gespeeld was was ook duidelijk toen het eerste dameskoppel en herenkoppel bekend werden gemaakt. De dames Noortje Beerens en Annemiek Dijkema hadden 36 Stableford punten en de heren Jan Meulendijks en Jos van Zuidam 37 punten. Hetzelfde kleine verschil werd ook bereikt tussen de heren en dames. Met gemiddeld 1,1 punt verschil ging de bokaal naar de heren van captain Harrie van de Rijdt.

Bloemen voor Tonny Schellekens

Natuurlijk werd de naamgever van deze wedstrijd bedankt, maar waren de bloemen voor echtgenote Tonny. Helaas moest zij dit jaar wegen ziekte de wedstrijd missen. Hopelijk kan ze er volgend jaar weer bij zijn. Want dat deze wedstrijd een blijvertje moet zijn was na deze zeer aangename en gezellige dag wel duidelijk. Onder het genot van een luxe barbecue werd deze dag in stijl afgesloten.

Noortje Beerens,
samen met de redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This