Wat ons verder nog ter ore kwam…

door 1 juli 2021

Wat ons verder ter ore is gekomen…

Het vastleggen van starttijden gebeurt in E-Golf4U en dan wordt er een vaste starttijd gereserveerd voor jezelf en eventuele medeleden of gasten. Het is natuurlijk ook de bedoeling om daadwerkelijk gebruik te maken van die gereserveerde starttijd en het is ook goed zichtbaar voor wie het bestemd is. Helaas blijkt vaak dat een aantal golfers wegblijft zonder kennisgeving en dan een plaats blokkeert voor andere golfers. Niet alleen slordig/nalatig naar de leden van onze golfclub toe, maar ook naar greenfeespelers!

Dus als je bent verhinderd, meld dan tijdig af bij de caddiemaster op 06-45-598 126 of verwijder zelf de reservering op de website.

Familiebezoek

Fred Berkers trekt zijn stoute schoenen uit…

Tijdens de tweede ronde van Strokeplay Clubkampioenschappen sloeg Fred zijn afslag op hole 6 op de rand van water en zand. Zonder twijfel trok Fred zijn schoenen uit om de bal op het droge te krijgen. Met enkele slagen en een nat pak kwamen bal en Fred uit het water om daarna de wedstrijd voort te zetten.

Spelen met drivingrange ballen

  • Is het U opgevallen dat er de laatste tijd weer meer driving range ballen worden gevonden, met name in de waterpartijen. Het is een compliment voor de kwaliteit van deze ballen. Maar het is verboden om met deze ballen in de baan te spelen. Natuurlijk doen onze leden dat niet, maar toch is het goed daar met elkaar eens goed op te letten. Tijdens wedstrijden worden spelers met driving range ballen gediskwalificeerd!
  • Roken verboden
  • Roken in de baan is sedert begin dit jaar verboden. Zoals we weten behoren ook de looppaden naar de verschillende holes tot de baan. Het is dan ook verboden en kinderachtig om dit te beschouwen als openbare weg en daar (stiekem) te roken. Hopelijk ziet het bestuur hier ook op toe en zal op weg naar een “rookvrije generatie” hier gepast tegen worden opgetreden.
  • Is het U ook opgevallen dat wij veel lentegelukjes hebben kunnen waarnemen op onze accommodatie? (zie foto waterhoentjes familiebezoek)

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This