Handicartwedstrijd op zondag 29 augustus 2021

door 1 augustus 2021

In plaats van, zoals gebruikelijk, op de Tweede Pinksterdag is de Handicartwedstrijd vanwege de coronaregels nu op zondag 29 augustus. De inschrijving staat open, het inschrijfgeld is € 5,=.

Iedereen winnaar!

Traditiegetrouw een leuke wedstrijd met meer kans om te winnen door het kopen van Mulligans à € 2,50 per stuk, maar ook een wedstrijd waarin iedereen winnaar is. Door de goed gevulde prijzenpot, met dank aan de sponsors, valt iedereen in de prijzen. Ook zijn er prijzen voor de neary, de second neary en de birdies.

Om de speelvreugde nog verder te verhogen bieden we de mogelijkheid zelf een    vier bal samen te stellen tegen een tarief van € 60,= per flight. Geef dit dan bij opmerkingen aan met de namen van je medespelers. Schroom niet een gast uit te nodigen die een greenfee kan kopen tegen introductietarief. Je moet dan uiteraard zelf ook meespelen. Bij opmerkingen wel even het NGF- nummer van de gast vermelden.

Na de prijsuitreiking volgt een veiling, waarbij via een Amerikaanse verkoop spullen worden aangeboden, c.q. geveild.

Wij hopen op die dag op mooi weer, een prettige wedstrijd en tenslotte een loyaal e royaal gebaar naar de Stichting Handicart.

Opmerking: het is niet vanzelfsprekend dat er handicarts op onze baan rond kunnen rijden. Om het huidige systeem in stand te houden is en blijft daar veel geld en inzet van vrijwilligers voor nodig. Ik doe dan ook een vriendelijk beroep op de pashouders in te schrijven voor deze wedstrijd.

Namens de Stichting Handicart,
uw clubconsul Harrie van de Rijdt

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This