Helmondse Golfclub Overbrug heeft veel vrijwilligers

door 7 augustus 2021

Het aantal vrijwilligers blijft maar groeien en naast de al bestaande commissies zijn diverse nieuwe teams van vrijwilligers ontstaan. Zij hebben als doel een aantal voorkomende werkzaamheden aan te pakken en adequaat op te lossen.

Het Klusteam

Het Klusteam is spontaan tot stand gekomen en bestaat uit een aantal clubleden met ‘gouden handjes’. Het is de bedoeling dat het Klusteam, bestaande uit Joseph de Greef, Willy Giesbers, René Hermans en Frank en Roeland Raijmakers, elke maand bijeenkomt en zaken/problemen gaat aanpakken en meteen een werkverdeling maakt. Te denken valt aan schilderwerkzaamheden, het onderhoud aan het paviljoen en de overkappingen, het schoonmaken van de dakgoten en de borden, hang-en sluitwerk, enz… Het eerste resultaat is al geboekt, namelijk het beitsen van de overkapping van de driving-range en van de terrasmeubelen. Een fraai resultaat van teamwerk!

Het klusteam

Het Tuinteam

Nadat het ballenrapen op de driving-range door onze vrijwilligers is overgenomen van De Enk, wordt nu ook de tuin door een team van vrijwilligers met ‘groene vingers’ gedaan. Door de inspanningen van Annemarie Ottenheijm staan de plantenbakken op het terras er nu prachtig bij. Onlangs heeft Annemarie versterking gekregen om ook de andere tuinwerkzaamheden aan te pakken, zoals het wieden van het onkruid. Annemarie heeft inmiddels haar Tuinteam compleet en dat bestaat uit Annemarie Ottenheijm, Theo Vijgenboom ,Hendrik Beks, Els van Wylick, Ank de Voogd en Frank de Wit.

Het tuinteam

De tee boxen

In samenwerking met het bestuur en de Hareco zijn de borden bij de tee boxen van onze 9-holes golfbaan door Willie Giesbers en Frans Coolen vervangen.Op deze borden wordt nuttige informatie gegeven voor onze golfers en hun eventuele gasten en bovendien goede aanwijzingen omtrent afstanden, ligging fairway, looproute en speelsnelheid!

Allemaal prachtige initiatieven die ook nog erg leuk en zinvol zijn en onze golfclub vaart er wel bij…

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This