Nieuwsbrief jeugdcommissie – augustus 2021

door 7 augustus 2021

HGC Jeugdbokaal 2021

Op zondag 12 september 2021 wordt de HGC Jeugbokaal georganiseerd voor alle jeugdleden. Meer informatie komt in de nieuwsbrief van september. De inschrijving is geopend.

Golfen tijdens de vakantieperiode

In de nieuwsbrief van juli 2021 hebben we al gemeld dat er in de vakantiemaanden juli en augustus geen golflessen vanuit het jeugdlidmaatschap worden gegeven. In september worden de lessen vervolgd. Wil je de lestijd wijzigen, bijvoorbeeld in verband met je nieuwe schoolrooster, bespreek dit dan met je Arthur of Antoine. In diezelfde nieuwsbrief staat ook informatie over hoe je tijdens de vakantieperiode wel kunt blijven golfen. Lees het nog maar eens na en mogelijk tot ziens op onze mooie golfbaan.
Verder heb je al kunnen lezen dat er op 29 augustus 2021 een Junior Golf Open is op Burggof Haverleij in Den Bosch. Op de website www.burggolf.nl/junioropen vind je meer informatie en kun je je ook inschrijven. Inschrijven moet je zelf doen dit wordt niet door onze jeugdcommissie verzorgd.

Tot slot willen we je graag wijzen op een leuke activiteit die door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) voor de jeugd wordt georganiseerd op de bekende golfbaan The Dutch.

B-NL Challenge Trophy

Van 26-29 augustus vindt de B-NL Challenge Trophy plaats op golfbaan The Dutch. Tijdens dit vierdaagse evenement kunnen bezoekers kijken naar topgolf en zelf ook verschillende golfchallenges uitproberen.

Golf RAAK!-Funpark

Kinderen tot en met 17 jaar hebben gratis toegang tot de B-NL Challenge Trophy en kunnen zich tijdens het toernooi vermaken in het GOLF RAAK!-Funpark. Tijdens de GOLF RAAK! Challenge kun je verschillende spellen uitproberen, zoals Snoepgolf, Golfdarts, Hole-in-the Wall, Minigolf en Sla-je-Slag.
Aansluitend ga je de golfbaan in om het echte topgolf te bekijken en voer je onder begeleiding van een PGA-professional challenges uit.
Alle jeugd is van harte welkom! Je kunt dus ook je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Je moet je wel vooraf aanmelden en een dag en tijd kiezen. Dit kan via deze link.

Deze activiteit wordt niet door onze jeugdcommissie begeleid. Je zult je dus zelf moeten aanmelden en ook zelf voor begeleiding en vervoer moeten zorgen. Per drie deelnemende kinderen heeft één begeleider gratis toegang en daar worden ook leuke activiteiten voor georganiseerd. Een mooie kans om gratis les te krijgen van een PGA-professional in De Golf Academie en natuurlijk golf te bewonderen op het hoogste niveau op de mooie baan van The Dutch. 

De Jeugdcommissie,
Leon Buijs, Ben van Lieshout

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This