Een pareltje

door 10 september 2021

Damesdag 2021 was een topmiddag, waar ik op uitnodiging van mijn moeder bij aanwezig was. Aan alles was gedacht: het reserveren van goed weer, een leuke groep dames, lekker eten én een goede sfeer.

Bij aankomst stonden er leuke tasjes met inhoud voor ons klaar en konden we kennismaken met onze flightgenoten. Zoals het vaak gaat met golf, ging het golfen met ups-and-downs en was er een goede afwisseling van de keuze voor de beste balpositie.

Moeder en dochter

Op hole 4 was het ‘zo moeder zo dochter’ en sloegen we beiden de waterhindernis in, maar kwamen we er door een goede chip toch nog met een bogey af. Op hole 6 herhaalden we beiden de waterhindernis, maar dat liep uit op een streep.
Desalniettemin een mooie score van 18 Stableford-punten en ook nog de prijs voor de longest. Leuke prijzen, maar de herinnering aan een mooie middag met gezellige dames is de grootste winst van de damesdag.
Dank jullie wel en een sportieve groet van
Ingeborg Lups-Dijkema
van Golfclub Zeewolde

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This