Kijkje bij de Business Club

door 17 september 2021

Business competitie

Ondanks de verlate start van de activiteiten van de Business Club, als gevolg van de geldende coronamaatregelen, zitten we momenteel midden in onze business competitie. Inmiddels hebben we vier wedstrijden kunnen spelen om de befaamde Business Trophy.

De eerste twee wedstrijden in juni en juli zaten helemaal vol, met een recordaantal deelnemers van 58 personen, de laatste twee wedstrijden in augustus en september hebben we, waarschijnlijk als gevolg van de vakantieperiode, met een beduidend kleinere groep gespeeld. Hetgeen overigens niets heeft ingeleverd aan gezelligheid en sfeer, die bij alle wedstrijden (zoals gewoonlijk) weer top waren. Uiteraard hopen we, juist ook voor de horeca onder de bezielende leiding van Gijs, het liefst met een vol deelnemersveld de wedstrijden te spelen, wat normaliter ook gebruikelijk is bij onze business competitie wedstrijden, die jaarlijks heel goed worden bezocht.
Op de jaarkalender staat nog één wedstrijd voor 15 oktober, maar gezien de eerdere uitval van twee business competitie wedstrijden in het begin van het jaar hebben we één extra wedstrijd toegevoegd voor vrijdag 29 oktober, hetgeen tevens de seizoen afsluiting zal zijn.

Business Inloop

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe activiteit voor onze business leden georganiseerd in de vorm van een vrij inloop uur op de vrijdagmiddag, hetgeen om de week plaatsvindt. De business leden hebben dan binnen het tijdvak van één uur de tijd om samen met andere business leden een ronde te starten.

Bij het begin hebben we met een redelijke groep deelnemers leuk samen kunnen spelen en elkaar beter leren kennen, iets wat nou net een belangrijke waarde is binnen de Business Club. Echter hebben we daarna een flinke terugval gezien met te weinig deelnemers. Dit betreuren we als commissie natuurlijk en dit zouden we graag anders zien, aangezien we dit juist specifiek voor onze business leden hebben opgezet. Hopelijk worden de laatste gereserveerde data weer goed bezocht. Uit eigen ervaring kan ik zegen dat het een goede manier is om andere zakelijke leden beter te leren kennen vanuit een ontspannen setting.

Business Club golfdag – Houthalen

Naast de Business Inloop hebben we dit jaar ook een nieuwe Business Club golfdag op de kalender gezet. Nieuw geïntroduceerd en meteen een groot succes! Deze golfdag vindt ieder jaar plaats op een mooie en uitdagende top baan ergens in de Benelux. De eerste editie hebben we met een mooie groep business leden gespeeld op de top baan Royal Limburg Golf in Houthalen, België.
Een fantastische dag waar we, op een schitterende baan, met verschillende teams een leuke onderlinge wedstrijd hebben gespeeld. Een groot succes, waardoor deze niet te missen dag een terugkerend fenomeen op de kalender gaat worden!

Uitwisseling Business Club Riel

Zoals ieder jaar staat ook dit jaar de extra uitwisselingswedstrijd op de planning de Business Club van Golfclub Riel en die van HGC ‘Overbrug’. Dit jaar spelen wij een thuiswedstrijd en hebben we iets recht te zetten na de laatste uitnederlaag!
We spelen al vijf jaar deze wedstrijden met een thuis- en een uitwedstrijd, waar naast de verbinding tussen ondernemers en de gezelligheid zeker ook prestatie voorop staat. Immers willen we als club natuurlijk wel laten zien dat we binnen de Business Club op een aardig niveau spelen. De exacte datum moet nog worden vastgesteld, maar dat zal in het najaar gaan plaatsvinden.

Buitenlandreis

Na de eerste buitenlandreis in 2019, waar we met een groep fanatieke zakelijke golfers naar Marrakesh Marokko zijn gegaan, stond er vorig jaar Belek, Turkije op het programma. Helaas hebben we vanwege corona deze reis moeten annuleren en zal de buitenlandreis ook dit jaar nog niet op het programma staan. Het is wel de bedoeling dat die voor het nieuwe golfseizioen gaat terugkomen omdat de eerste trip zo ontzettend goed is bevallen. Deze bijzondere activiteit is toegevoegd aan het programma voor de geïnteresseerden en wanneer de huidige situatie omtrent corona het weer toelaat volgt meer informatie.

Commissie Business Club

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This