Vriendendag Heren

door 11 september 2021

9 September

Eindelijk kon het weer. De leden van de Herenochtend hebben er wel twee jaar op moeten wachten, maar nu zat dan ook alles mee. Op een zonovergoten dag, op een uitstekend geprepareerde course en met een goede organisatie, gingen om elf uur 46 deelnemers, verdeeld in tweetallen, goed geluimd van start voor een 18 holes Texas Scramble wedstrijd.

Goede scores

Bovengenoemde omstandigheden zorgden er mede voor dat bij de prijsuitreiking bleek dat er was goed gespeeld. Liefst tien van de 23 teams scoorden 36 of meer Stableford punten. Met grote voorsprong waren Carel Martin en Han de Wit met 46 punten de besten, gevolgd door Kest Huysman met Niels Vink (42 punten).

De Neary en de Second Neary waren voor respectievelijk Ben Goosens en Han de Wit. Maar de grote winnaars waren alle deelnemers, die een heel aangename dag in een goede sfeer afsloten met een uitstekend oosters buffet.

Het bleef dan ook nog lang gezellig op ons mooie terras. De vele aanwezige deelnemers van andere golfclubs raakten daarbij niet uitgesproken over onze uitstekende en gezellige accommodatie. Iets waaraan wij al weer gewend zijn, maar dat natuurlijk ook graag van anderen willen horen.

De redactie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This