GW Storage Cup

door 7 oktober 2021

Oktober 2021

Dit jaar heb ik voor de eerste keer mee gedaan aan de Mixed Matchplay, die nu GW Storage Cup heet. Deze wedstrijd is een mix van dames en heren die eerst, in een poule van vier, twee keer tegen elkaar spelen. De telling is Stableford en elke gewonnen wedstrijd levert 2 bonuspunten op. Iedereen speelt mee op de finaledag, waarop de Stableford-punten dubbel tellen.

De eerste wedstrijd die ik speelde ging niet goed. Het was koud met veel wind, zodat we allebei bij hole 6 de bal zelfs over de green in het water sloegen. Uiteindelijk sloten we de 9 holes af met 11 en 10 punten. Ik was de verliezer. De volgende wedstrijden gingen veel beter en kreeg ik na elke gewonnen wedstrijd 2 bonuspunten.

De hele dag regen…

De finaledag was gepland op zondag 3 oktober 2021. De weersvoorspelling was helaas slecht: veel regen. En de voorspelling kwam uit: een hele natte dag. Ik zat in een gezellige flight met Els van Wylick, Esmee van Lieshout en Addo de Voogd. Ik won de flight met 20 Stableford-punten, die werden verdubbeld. Dat bleek samen met mijn eerder gewonnen punten genoeg om de Cup te winnen.

Hartelijk dank aan de organisatie, de sponsor en mijn flightgenoten.
Tot ziens op de golfbaan.

Frank de Wit

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This