Seizoensluiting

door 28 oktober 2021

Zondag 24 oktober

Het beloofde een mooie dag te worden, dus iedereen ging met een blij gemoed van start. Er waren 58 deelnemers, dus de baan was goed bezet.Mijn flight ging als laatste van start en mijn flightgenoten waren Fabine Colen, Gerrit van Wylick en Joost Bogaers; een prima gezelschap!

We gingen goed van start en Fabine en ik scoorden allebei goed op de eerste 9 holes: 18 en 19 punten. Daar waren wij best tevreden over. Op naar de tweede 9, maar omdat wij in de laatste flight zaten moesten we op iedere hole wachten. Gelukkig was het heerlijk weer en in het zonnetje was dit ook niet zo heel erg. We zouden er hierdoor wel een erg lange wedstrijd van maken. Dit wachten zou ons spel niet ten goede komen, hadden wij gedacht.

Een mooi resultaat

Maar toch gingen de tweede 9 ook weer goed en Fabine en ik scoorden beiden weer mooi. Het eindresultaat was dat wij alle twee met 36 punten binnenkwamen. Wij waren tevreden. Op naar het terras, waar iedereen al vrolijk in het zonnetje zat. Omdat het de laatste wedstrijd van het zomerseizoen was trakteerde de Weco iedereen op een heerlijk kopje wildbouillon met Madeiraroom en dat smaakte prima na zo’n lange dag; het glaasje wijn erbij hadden wij zeker verdiend.

Een mooi resultaat

Er waren bij de uitslag verschillende prijzen: heel wat birdy’s werden er uitgedeeld, de longest, de neary, de second neary en toen tot onze grote verrassing bleken Fabine en ik met onze 36 punten het beste gescoord te hebben. Fabine heeft een iets lagere handicap als ik, dus zij werd eerste en ik tweede, maar het voelde als een gedeelde eerste plaats!

Het was een gezellige geslaagde dag met dank aan mijn flightgenoten.

Diny van Zuidam

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This