Businessclub competitie 2021

door 18 december 2021

Zoals op veel andere fronten had ook deze competitie te maken met een valse start.

Onze eerste wedstrijd was dan pas op 16 juli, maar werd dan ook meteen met veel enthousiasme ontvangen. Door IJslandopzijnpuurst onder leiding van Peter de Witte werd meteen de toon van zijn aspiraties gezet, op de voet gevolgd door GW Leidingtechniek van Wim van de Westerlo, Talentscoutz met Jeroen van Ganzenwinkel en Stappert Noxon met Marc Dankers.

Op naar de tweede westrijd

Bij de tweede wedstrijd meldden zich zowaar twee teams van Wesselman Accountants, onder leiding van Marco de Hondt. Wesselman I deed er in de derde wedstrijd nog een schepje bovenop, terwijl de eerder genoemde bedrijven hun puntjes toch ook bij elkaar sprokkelden. De vierde wedstrijd was vanwege de vakantieperiode mager bezet en werd een prooi voor Talentscoutz. Wedstrijd 5 was weer ‘volle bak’ en deelde De Wit (Don Quichotte) de eerste plaats met IJslandopzijnpuurst.
In wedstrijd 6 moest uiteindelijk de beslissing vallen en, omdat we een competitie van ‘best of four’ speelden, vielen er al enkele bedrijven af en konden de frequente deelnemers hun slechtste score laten vallen, terwijl er toch over alle wedstrijden genomen door zo’n 30 bedrijven hadden meegespeeld.

De stand voor de laatste wedstrijd: 63 punten voor Jeroen, 62 voor Peter en 60 voor Wim en Marc; zo was er nog van alles mogelijk. En als dan op zo’n dag alles bij elkaar valt, ondanks het feit dat Peter de Witte en Bram Verstappen -1 liepen, dwingen Jeroen en Lars Bombeeck met 24 punten de eindoverwinning af. Proficiat!

Samen gevat:

  1. Talelentscoutz
  2. IJslandopzijnpuurst
  3. Stappert Noxon

Op de foto ziet u de nummers 1, 2 en 3 van de zesde wedstrijd (Claudia van Hout en Hans Brekelmans), geflankeerd door Nathalie Drouen Longest Dames rood en Ted van der Horst de neary.

De businessclub

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This