Kerstmis 2021

door 16 december 2021

Redactioneel…​

De Sint is weer vertrokken naar Spanje en de Kerstman staat weer te trappelen om het roer over te nemen. Kerstmis 2021 zal niet meer kunnen worden wat het altijd is geweest. Geen nachtmis, geen familiediner met meer dan vier gasten, geen kerstconcerten, geen bezoeken aan levende kerststallen en geen golfwedstijden met vrienden of familieleden.

Nee, Kerstmis 2021 zal gelijk zijn aan Kerstmis 2020: overheerst door Corona en de vaak (te laat) door het kabinet getroffen maatregelen. Wat zijn we Corona zo langzamerhand beu. En dat geldt wellicht ook voor dit kabinet. Maar daar komt snel ‘verbetering’ in.

Golfclub ‘Overbrug’

Ondanks de overheidsmaatregelen is er dit jaar toch voldoende gelegenheid geweest om te golfen. Gelukkig kon, door de inzet van de wedstrijdcommissie, ook een groot aantal wedstijden worden gespeeld. Zelfs de traditionele wedstrijd tussen onze dames en heren om de Rijn Schellekens trofee kon gewoon plaatsvinden. De horeca draaide op sommige dagen op volle toeren en de weersomstandigheden maakten vele dagen tot mooie golfdagen. De accommodatie lag er uitstekend bij en door de inzet van vele vrijwilligers was het vaak aangenaam vertoeven aan het Verliefde Laantje. Helaas dit jaar ook weer geen vrijwilligersdag. Wat resteert is een van harte dankjewel aan al die vrijwilligers die 2021 toch tot een verdienstelijk golfjaar voor ons en onze club hebben weten te maken.
Waar zouden we toch staan als vereniging zonder onze vrijwilligers?

2022!

Zou het lukken om in het nieuwe jaar te worden verlost van het Corona-virus. De nieuwe mutaties maken het moeilijk om hierop positief te antwoorden. Maar wanneer we ons allemaal gaan houden aan de basisregels, moet het toch mogelijk zijn om ons weer een groot deel van het jaar vrij te voelen. Zeker moet dat lukken op onze prachtige stadsgolfbaan.

Namens de redactiecommissie van ons clubblad Evergreen wens ik dan ook iedereen stemmige en gezellige Kerstdagen, een mooie jaarwisseling en voor 2022 een virusvrij en mooi golfjaar 2022.

Voorzitter redactiecommissie Evergreen,
Fons Jacobs

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This