Jaarvergadering Damesochtend

Door de Evergreen |
 23 februari 2022

Op 15 februari  j.l. werd de jaarvergadering gehouden van de damesochtend. Dit was mijn laatste vergadering die ik als lady’s captain zou voorzitten. Een functie binnen de damescommissie die ik met veel plezier sinds eind 2015 heb mogen bekleden.

Na 6 mooie jaren mocht de stok overgedragen worden. Tijdens de jaarvergadering is er besloten dat Margaret Crooijmans de rol over zal nemen, een unaniem besluit voor haar aanstelling. Ik wens Margaret veel succes in haar nieuwe rol!

Diny van Zuidam en Margaret Crooijmans

Graag zou ik ook alle dames van de commissie willen bedanken, ik heb met veel genoegen de afgelopen jaren met jullie samengewerkt.

Voor mij waren er mooie bloemen en een bon als dank voor al de inspanningen.

Natuurlijk blijf ik nog altijd trouw aan onze damesochtenden en zal zo vaak mogelijk aanwezig zijn op dinsdagochtend en hoop  nog meerdere dames enthousiast te kunnen maken voor deze gezellige en sportieve  dinsdagen.

Diny van Zuidam

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This