Jaarvergadering Herenochtend

Door de Evergreen |
 21 februari 2022
De wind is onstuimig en wisselt regelmatig van richting als de leden van de Herenochtend op 17 februari hun wekelijkse ronde lopen. Na afloop is er voor iedereen een heerlijk pasteitje uit de keuken van D’n Dimpel.
Vervolgens vindt de goed bezochte jaarvergadering plaats. Op de agenda staat onder andere de samenstelling van de Commissie Herenochtend . Hein Ottenheijm heeft er drie periodes als commissielid opzitten en is daarom niet herkiesbaar. Hein wordt bedankt voor zijn uitmuntende inbreng en ontvangt uit handen van voorzitter Harrie van de Rijdt een cadeaubon en een bos bloemen. Anthony Weenink heeft zich bereid verklaard als nieuw lid toe te treden tot de commissie. Zijn benoeming wordt door de vergadering met applaus begroet.
Voor het nieuwe seizoen heeft de commissie weer een prima wedstrijdkalender samengesteld met, naast de competitiewedstrijden, mooie uitstapjes en diverse fun-wedstrijden.
Het belooft voor de heren weer een mooi golfseizoen vol gezelligheid te worden!

Commissie Herenochtend

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This