De SOOS competitie 2021-2022

Door de Evergreen |
 11 maart 2022

De SOOS competitie 2021-2022 is zondag 6 maart feestelijk en in een gezellige sfeer afgesloten. Deze gezellige sfeer was er sowieso elke zondag, al hebben Koning-winter en Koningin-Corona flink wat wedstrijden dwarsgezeten.

Van de 13 geplande wedstrijden hebben er maar 7 doorgang kunnen vinden, soms onder echte winterse omstandigheden. Maar als het weer redelijk was, was de opkomst goed met tussen de 25 en 40 deelnemers die, onder het genot van een borrel, de wedstrijd in het clubhuis afsloten.

In totaal zijn er 160 balletjes van eigenaar verwisseld met soms verrassende uitslagen en hoge scores door het opteeën van de bal. Naast de dagwinnaars hadden we een competitie, waar we gedurende de winter steeds het aantal scores die meetelden moesten aanpassen. Uiteindelijk telden 5 van de 7 scores en de winnaar, met grote voorsprong, is geworden Esmée van Lieshout. Met een score van 25 Stableford punten in de eerste wedstrijd en daarna een constant hoog niveau zette Esmée een uitslag neer die niet meer in te halen was.

Daarnaast hielden we de Ringerscore rood en geel bij; bij Ringerscore rood is opnieuw Esmée de winnaar met 18 punten en bij de Ringerscore geel Leon Buys met de geweldige score van 20 punten.

Esmée en Leon proficiat met jullie prestaties. Volgende winter gaan we zeker door met de competitie!

De wedstrijdleiding

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This