Jeugd start nieuw golfseizoen

Door de Evergreen |
 16 maart 2022

Op zondag 13 maart was de officiële opening van het nieuwe golfseizoen 2022. Voor jullie betekent dit dat we binnenkort weer gaan beginnen met de golflessen. De wekelijkse golflessen (behalve in de schoolvakanties) zijn voor alle jeugdleden gratis.

Hopelijk wordt het een mooi jaar waarin eindelijk weer alles een beetje normaal is. Het lijkt erop dat de mensen niet meer zo ziek worden van corona en we mogen steeds meer zonder dat we steeds weer moeten testen; dat ziet er alvast goed uit.

Zoals jullie misschien al weten is Arthur Kleeven gestopt bij ons op de club en worden de golflessen nu alleen nog door Antoine de Blok gegeven. Eind vorig jaar is Ben van Lieshout gestopt als lid van de Jeugdcommissie, maar we hebben er een leuke en gezellige dame voor in de plaats gekregen. Ze heet Ank de Voogd en ze is getrouwd met Addo. Samen hebben ze twee kinderen, Noor en Bob.

Op vrijdag 8 april beginnen de golflessen en Antoine heeft hiervoor de volgende dagen en tijden gereserveerd:

  • Dinsdag van 16:00 tot 18:00,
  • Woensdag van 15:00 tot 18:30,
  • Vrijdag van 16:00 tot 18:00 en
  • Zaterdag in overleg met Antoine
Diegenen die aan de lessen willen meedoen kunnen dit doorgeven aan Antoine en jullie kunnen dan samen afspreken op welke dag en tijd je kunt gaan lessen. Er worden groepjes gemaakt van 4 tot 6 jeugdleden en er zijn golfclubs als je die nog niet hebt.

LET OP! Als je lessen wilt volgen dan graag vóór 1 april aanmelden bij Antoine !

Antoine is telefonisch of via e-Mail te bereiken:
Telefoon: 06-55-896 454
e-Mail: antoinedeblok@adbgolf.nl
Als je nog ergens vragen over hebt dan mag je altijd bellen of een mailtje sturen naar jeugdcommissie@hgc-overbrug.nl.

Groetjes en veel golfplezier,

Leon Buijs (telefoon 06-54-693 970)
Ank de Voogd
Eric van de Kerkhof

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This