Damesdag – afsluiting winterseizoen

Door de Evergreen |
 28 april 2022

Enkele weken geleden, op 29 maart, werd het winterseizoen afgesloten met een fun- wedstrijd. Het was een koude lentedag, maar de dames gingen vol goede moed op weg met als extraatje in de tas een schaar en een stuk touw!​

De lengte van het touw was langer naarmate de speelster meer slagen kreeg en kon worden gebruikt om (te) moeilijke slagen te ‘overbruggen’. Het bleek aanleiding voor veel plezier én voor verrassende uitslagen.

In clubhuis D’n Dimpel wachtte na de wedstrijd een heerlijke salade geserveerd door Gijs. De dagprijs was voor José de Jager met 26 Stableford-punten. Met 136 Stableford -punten was Lenie Ras de winnares van de wintercompetitie, gevolgd door Henny Smits met 134 punten en Janneke Goossens met 133 punten.

Gefeliciteerd dames!

Wearegolf

Na enkele huishoudelijke mededelingen sloot Walter van de Wassenberg de dag af met een presentatie ‘wearegolf’. Een initiatief om de ‘oudere’ golfer langer fit te houden en daarmee langer te binden aan de club. Daarbij benadrukte Walter ook de belangrijke rol van de Damesochtend en de Herenochtend.

Frida de jager, onze ‘huisfotograaf’, heeft enkele leuke momenten van de wedstrijd vastgelegd in een filmpje. Dit willen we jullie niet onthouden. Het is vanaf nu (red: 28 april) twee weken te zien…

De wintercompetitie zit erop en de zomercompetitie is inmiddels gestart! We kijken uit naar vele leuke wedstrijden en veel gezelligheid.

Met sportieve groet,
Margaret Crooijmans

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This