Seizoenopening Businessclub golf

Door de Evergreen |
 5 april 2022

Vrijdag 25 maart 2022 gaat de boeken in als één van de warmste 25 maart ooit. Gezien het feit dat de weergoden ons de laatste jaren erg goed gestemd zijn, hadden we dit prachtige weer kunnen voorspellen. Minder voorspelbaar was uitslag van de wedstrijd.

Met de deelname van 30 Business-leden is de organisatie erg tevreden. Bij mijn aankomst om 13.30 had onze grote steun en toeverlaat Hein bijna alle voorbereidingen al getroffen, wat natuurlijk erg prettig is én zeer wordt gewaardeerd.

Zoals doen gebruikelijk druppelen de deelnemers binnen, sommige ruim op tijd, sommige net op tijd. Na koffie en een lekkernij volgt het welkomstwoord, waarna we ons verdelen over de diverse flights en ons in de baan begeven. Eenieder wenst elkaar veel succes, maar vooral ook veel plezier. De onderlinge saamhorigheid is als vanzelfsprekend aanwezig. Zowel zakelijk als privé worden diverse onderwerpen besproken.

Op naar het terras

Een uur of twee later arriveren de eerste deelnemers weer in het clubhuis. Vanwege de volop aanwezige zon – en de hoge temperatuur – snelde eenieder naar de beste plekjes op het terras. Gelukkig zijn we af van de 1,5 meter regel en konden we knus bij elkaar zitten. Onder het genot van een hapje en drankje worden de prestaties besproken. Vooral natuurlijk ook de ballen die niet goed zijn gegaan, de karren die het water terecht zijn gekomen en de lucky shots.

Zo rond zes uur neemt de spanning toe door de op handen zijnde bekendmaking van de score en de uitreiking van de diverse prijzen. De door Schooten Advies en Stappert Noxon geschonken golfballen worden uitgereikt aan de diverse winnaars. Hans Vos was de meest fortuinlijke winnaar: hij mocht met maar liefst met vijf nieuwe golfballen naar huis, verkregen door twee birdy’s én de second neary.

Wie valt er in de prijzen?

De winnaars op punten van vandaag hadden waarschijnlijk niet verwacht in de prijzen te vallen. Om te kunnen winnen is een score van minimaal 20 punten namelijk wel gebruikelijk. Nu werden de prijzen verdeeld onder drie van de vier deelnemers met een score van 18 punten. Door de bruto score verdeling was Stef van Gorp de grote pechvogel. Zoals te doen gebruikelijk worden de waarde-cheques gesponsord door PETEEGOLF verdeeld onder de eerste-, tweede- en derde-prijswinnaars. Door een EHCP van 15.9 is de eerste prijs gegaan naar Hank Hagelaar, vóór de nummer twee Mark Verkoelen (19.4) en Toine Verstappen op drie (20.6).

Het was weer een geweldige wedstrijd, waarbij veel gelachen is en opnieuw gebleken is dat Cornet van Bavaria voor sommigen een even zo lekker als gevaarlijk biertje is.

Tip:
Willen uw vrienden iets organiseren, geef ze dan als tip om dit op vrijdag 22 april te doen, omdat de kans dan erg groot is op voortreffelijk weer aangezien de volgende Business wedstrijd gepland staat die dag.

Wedstrijdleiding Business club

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Prijswinnaars

Birdy’s: Claudia van Hout (hole 3), Michiel Hoenderkamp (hole 6), Rob Bindels (hole 9) en Hans Vos 2x (hole 3 en hole 4)
Second neary: Hans Vos, Neary: Ben Dams, Longest Rood: Jolyne Beaumont, Longest Geel: Mark Dankers

Namens de Business Club,
Ted van der Horst

Pin It on Pinterest

Share This