Theo van Bragt wint Heren-wintercompetitie

Door de Evergreen |
 2 april 2022

Op donderdag 31 maart vond de uitreiking plaats van de Heren-wintercompetitie 2021-2022, nadat de laatste wedstrijd onder winterse omstandigheden van start was gegaan. Gaandeweg verbeterden de weersomstandigheden en bleek de baan goed bespeelbaar.

Theo van Bragt werd winnaar met 199 punten, gevolgd door Harrie van de Rijdt en Hans Manders. Theo’s overwinning mag terecht worden genoemd, want hij won als enige golfer drie van de dertien wedstrijden. Bovendien deed hij aan alle wedstrijden mee. In totaal waren er 53 deelnemers en de gemiddelde deelname lag op 28 deelnemers (range 21-34). Naast Theo waren ook Harrie van de Rijdt en Piet de Jager dertien keer van de partij.

Leuke prijs

Als blijk van waardering werd aan Theo een mooi houten vogelhuisje, vervaardigd door Hans Manders, overhandigd door commissievoorzitter Harrie. Bescheiden, maar toch trots nam Theo het in ontvangst. In zijn dankwoord meldde hij de gezellige en vriendschappelijke sfeer tijdens de wedstrijden erg te hebben gewaardeerd. Daarna sprak hij zijn waardering uit voor de leden van de commissie Herenochtend, die zich iedere week weer inspannen om het de leden naar de zin te maken en de wedstrijden goed te laten verlopen. Een luid, instemmend applaus van de aanwezigen gaf aan dat hij namens allen sprak.

Ter gelegenheid van de afsluiting van de wintercompetitie werd door de keuken een heerlijke lunch geserveerd, in de vorm van een lekker saté-gerecht. Walter van de Wassenberg hield hierna een korte voordracht over mogelijkheden het golfspel voor senioren aantrekkelijker te maken, hun gezondheid te bevorderen en hen langer te behouden voor de club.

Wij zien uit naar het begin van de Herenochtend zomercompetitie en hopen op een grote deelname. Golfen in flights van wisselende samenstelling op een mooie baan is goed voor lichaam, geest en onderling contact.

Jan van der Avoort

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This