Two Tees Cup op Tweede Paasdag

Door de Evergreen |
 20 april 2022

Zonovergoten, een prachtige baan en een aantrekkelijke wedstrijd, dat waren de ingrediënten van een geslaagde Tweede Paasdag 2022. Om tien uur ging de eerste flight van deze bijzondere wedstrijd van start. Alle eenenvijftig deelnemers speelden afwisselend van de gele of de rode tee. Op alle oneven holes werd vertrokken van de rode tee en op de even holes van de gele tee. De verrekening van de handicaps vonden dienovereenkomstig plaats. Er was een eerste prijs voor zowel de dames als de heren.

Verliezers waren de thuisblijvers

De deelnemers hebben deze wedstrijd als een genot ervaren. Er werd goed gepresteerd en iedereen genoot van het prachtige weer. Met eenenvijftig deelnemers was de wedstrijdcommissie niet ontevreden, maar toch was er ruimte geweest voor nog eens negen deelnemers. De thuisblijvers hadden dan ook ongelijk. Ook waren er nog weinig deelnemers aanwezig van de nieuwelingen die zich de afgelopen jaren als lid hebben aangemeld.

Prijswinnaars

Bij de geanimeerde prijsuitreiking bleken er toch weer een aantal deelnemers die net weer iets beter hadden gepresteerd dan de anderen. Bij de heren waren dat de broers Hans en Walter van de Wassenberg met respectievelijk 42 en 39 Stableford punten, vóór Leon Buijs met eveneens 39 punten. Hij kreeg wél de prijs voor de longest drive. Bij de dames waren Christien Jacobs en Mieke van den Heuvel de besten met respectievelijk 38 en 37 punten. In deze categorie won Therris van de Westerlo prijs voor de longest drive. De prijs voor de neary ging naar Klaartje Majoor. Dat er goed is gespeeld is, blijkt ook uit het feit dat maar liefst dertig deelnemers 30 of meer punten scoorden.

Zo kwam er een einde aan deze mooie dag bij onze Helmondse golfclub. Weer een pareltje aan onze langzamerhand zo rijke parelsnoer van activiteiten in de clubgeschiedenis. Een compliment aan onze wedstrijdcommissie voor de voortreffelijke organisatie van deze vernieuwende en aantrekkelijke wedstrijd.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This