Koningsdag

Door de Evergreen |
 9 mei 2022

Wat een feest! Na twee jaar op 27 april met een oranjebittertje gedwongen thuis voor de tv te hebben gezeten, konden we dit jaar weer de traditionele vlaggetjeswedstrijd spelen.

64 inschrijvingen, dus 32 teams die ‘Greensome’ hun vlaggetje zover mogelijk in de baan gingen proberen te planten. Onder een blauwe hemel en een stralende zon – en met Therris vd Westerlo en Claudia van Hout als fanatieke en héél gezellige flightgenoten – hebben we weer een geweldige dag gehad. Beide teams speelden goed, maar dat uitholen… grrr!

Toen Therris en Claudia op hole 18 hun slagen hadden verbruikt, parkeerden zij hun tassen en liepen gezellig verder met ons om te zien hoever wij het zouden brengen. 

En kijk eens naar de foto’s uit 2022 en 2019, ze lijken op elkaar.

En het was écht onze dag: we bléven maar scoren! Op de green van hole 19 vonden wij Els en Gerrit van Wylick en nadat we het eenzame dapper wapperende vlaggetje van Ingrid en Harald van de Ven op de fairway van hole 20 achter ons lieten, wisten Frank en ik het uiteindelijk tot op 10 centimeter van de vlag van hole 20 te brengen. Zó, klaar!

Na afloop werd op het terras onder de bezielende leiding van Gijs met een oranjebittertje en de hand op het hart uit volle borst het Wilhelmus gezongen. En mochten de drie beste teams een prijs in ontvangst nemen; wij kunnen voorlopig vooruit met de oranjebitter!

Veel dank aan de wedstrijdleiding voor de goede organisatie en de mooie prijzen.

Liesbeth Wolters

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This