Voorjaarsuitstapje van de Herenochtend

Door de Evergreen |
 9 mei 2022

5 mei 2022

Eindelijk was het weer mogelijk om met de deelnemers van de Herenochtend op een andere baan bij elkaar te komen. Dit keer was dat op de golfaccommodatie Bleijenbeek in Afferden. De weergoden waren ons goed gezind, een mooie droge dag op een prachtige locatie omgeven door een aantrekkelijke ruïne. Dit goed bewaarde bouwwerk was gelegen op een niet te missen locatie aan een van de vele wandelingen tussen de holes, waarvan er eigenlijk iets te veel waren. Daardoor was de loopafstand van deze mooie baan toch wel erg groot en voor enkelen heel vermoeiend.

Grote deelname

Om 11.00 uur, na te hebben genoten van een kopje koffie met Limburgse vlaai, gingen we van start met de wedstrijd. Ik had het genoegen met een nieuw lid van onze Herenochtend te mogen spelen, Max Huig. Hij heeft mij voortreffelijk geholpen met het vinden van mijn ballen, na de diverse afzwaaiers. We waren met 32 enthousiaste deelnemers, die genoten van deze mooie omgeving.

Prijswinnaars

Na afloop werd er met veel plezier nagepraat over van alles en nog wat. Natuurlijk werd nog even stilgestaan bij onze ‘Ridder’ Mario Janssen. Onze oud-voorzitter glunderde van oor tot oor met deze verdiende onderscheiding en bood ons dan ook spontaan een rondje aan. Tijdens het uitstekende diner werd ook stilgestaan bij de deze dag verdiende prijzen. De neary en second neary kwamen terecht bij respectievelijk Willy Giesbers en Harry de Koning. Dat ik uiteindelijk de hoogste score van de dag had, was ook voor mij een verrassing. Frank de Wit en Frank Wolters werden maar net verslagen. Tot slot kregen de broers Jacobs allebei nog een aanmoedigingsprijs van tien gebruikte balletjes.

Prijsuitreiking

Winnaars

Tenslotte

Iedereen kan terug zien op een geslaagde dag. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor de manier waarop deze zeer geslaagde dag is georganiseerd.

Joseph de Greef

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This