Damesuitstapje Gulbergen

Door de Evergreen |
 14 juni 2022
Het jaarlijkse uitstapje van de Damesochtend vond dit jaar plaats in Nuenen op “De Gulbergen” en werd perfect georganiseerd door de winnende dames van de vorige keer: José, Josje en Pia. We werden ontvangen met koffie en heerlijke taart, waarna de flights bekend werden gemaakt.
Op de Libellebaan werd onder mooie weersomstandigheden een 9-holes Stableford-wedstrijd gespeeld. Met mijn flightgenoten Henny en Tina speelden we een gezellige ronde, waarna er op het terras nog veel werd nagepraat.

Tijdens het diner vond de prijsuitreiking plaats en tot mijn verbazing werd ik eerste en mocht ik als eerste kiezen uit prachtige prijzen. Mijn keuze viel op een schilderij van een golfende dame, gemaakt en geschonken door de nummer twee van deze dag, Adjan. De derde prijs was voor Pia, waardoor de organisatie van volgend jaar gebruik kan maken van veel ervaring!

De winnares

Prijswinnaars

De longest drive werd gewonnen door Liesbeth.

De eerste drie dames van deze dag mogen het uitstapje van volgend jaar organiseren en hopen er ook een mooie dag van te maken. Deze dag was in elk geval héél geslaagd!

Helga Grijpstra

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This