Handicartwedstrijd

Door de Evergreen |
 9 juni 2022
Afgelopen Tweede Pinksterdag stond onze jaarlijkse Handicartwedstrijd weer op het programma. Misschien wel de belangrijkste wedstrijd voor de club; het is deze keer namelijk niet de uitslag waar het om draait, maar de opbrengst voor de Stichting Handicart.
Het is niet vanzelfsprekend dat wij in het bezit zijn van zoveel handicarts, hiervoor zijn veel eurootjes nodig. Ik heb zelf al een aantal jaren het genoegen om ongeveer 25 keer per jaar te spelen met de door Swinkels Family Brewers in het leven geroepen wedstrijden om ’t Vat Open; ook hiervan gaat de opbrengst naar de Stichting Handicart. Ook wij als club hebben sponsoren nodig om voor deze wedstrijd een volle prijzentafel te kunnen presenteren. Ik moet zeggen: dat is de organisatie goed gelukt, het waren fantastisch leuke prijzen. En er was voor iedereen een prijs. Dat ondergetekende met een score van 42 punten er met de eerste prijs vandoor ging mag eigenlijk geen naam hebben.

De prijzentafel

Amerikaanse veiling

Ook zijn er via Amerikaans opbod nog drie prijzen geveild, waarbij onze voorzitter Wim van de Westerlo werd omgedoopt tot veilingmeester. Hij heeft dit serieus op zich genomen door, voor hij begon, een rondje door het clubhuis te lopen om te zien of hij alle aanwezigen wel bij naam kon noemen. Dat was hem ook bijna gelukt op één persoon na (de vriendin van Tim Jonkman)!

Alleen maar winnaars

De winnaars van deze dag waren de deelnemers én de Stichting Handicart. Door de veiling en de verkochte Mulligans kon er weer een bedrag van enkele duizenden euro’s worden overgemaakt. Daarvoor zijn we veel dank verschuldigd aan onze sponsoren, met name Twan Verstappen, Gijs Verstappen, Peer Foolen, Cees Clijsen v/h galerie De Kei, Van Hout groep world wide en Rob Majoor.

Het wordt tijd om er een eind aan te breien, maar niet zonder iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor deze mooie en zeer succesvolle dag. Het bleef nog lang en gezellig onrustig in ons clubhuis.
Met vriendelijke golfgroet,
Hans van de Wassenberg

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This