Maud Boerenkamp na een proefjaar als nieuw lid…

Door de Evergreen |
 27 juni 2022
Van kinds af zijn mijn zus en ik al redelijk besmet geweest met het golfvirus. Mijn zus had het snel te pakken, maar bij mij duurde het toch een hele tijd.
Door de laatste jaren met vrienden-flights mee te doen aan Helmond Swing, naar andere golfbanen te gaan en deel te nemen aan de Dodavo begon het toch meer te kriebelen.

Maud Boerenkamp

Ten tijde van de Coronapandemie, waarin contactsporten niet waren toegestaan (ik speel al jaren hockey) en je alleen maar mocht golfen, besloot ik een proeflidmaatschap aan te gaan bij de HGC ‘Overbrug’. Dit was een goede manier om te kijken of ik het echt wel leuk zou vinden. Ik heb vele zaterdagen en zondagen doorgebracht op onze golfbaan met mijn gezellige en fanatieke golfmaatjes.
Het proefjaar is voorbij gevlogen en ik had het golfvirus flink te pakken en zo erg dat ik heb besloten mijn proeflidmaatschap om te zetten in een vast lidmaatschap van de HGC ‘Overbrug’. Inmiddels hebben ook mijn kinderen hun GVB ‘in de pocket’, zodat ze met ons mee kunnen gaan als ze dat willen. Inmiddels mogen we ook weer hockeyen – ik vind hockey erg leuk – maar ik ben zeer regelmatig te vinden op onze fraaie golfbaan.

Maud Boerenkamp

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This