Onze vrijwilligers doen weer hun uiterste best…

Door de Evergreen |
 15 juli 2022
Wie regelmatig onze golfclub bezoekt en in het bijzonder het terras, zal het niet zijn ontgaan dat de bloembakken en de hagen er weer fraai uitzien!
Het tuinteam, bestaande uit Annemarie Ottenheijm, Theo Vijgenboom, Hendrik Beks, Frank de Wit, Ank de Voogd en Els van Wylick, zorgt ervoor dat het terras en de entree van onze golfclub er steeds fraai uitzien. Seizoensgebonden planten en bloemen worden waarnodig vervangen en als het erg warm is, wordt er ook voor voldoende water gezorgd.
Ook onze caddiemasters en de mensen van de Horeca geven de planten en bloemen regelmatig water. Vooral de rode mandavilla is een prachtige bloem, bloeit van mei tot oktober en is uitstekend bestand tegen de hitte en het felle zonlicht. Ook de hortensias bij hole 9 worden van voldoende water voorzien en ook dát zijn trouwe bloeiers. Voor het snoeien van de hagen heeft Herbert gezorgd.
Uit onverwachte hoek kwam ook nog extra hulp: een kudde schapen liet zich namelijk het gras bij onze putting green goed smaken.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This