Helmonds Open

Door de Redactie |
 16 augustus 2022

Na twee jaar corona is het eindelijk weer zo ver! Op 25 september a.s. spelen we weer ‘Het Helmonds Open’. Deze 9-holes wedstrijd staat open voor iedereen die lid is van de NGF en wordt gespeeld in vier categorieën.

Spelvorm
Jeugd t/m 16 jaar
Individueel stableford
Hcp 36-54
Individueel stableford
Hcp 20-36
Individueel stableford
Hcp 0-20
Individueel strokeplay
In alle categorieën zijn fantastische prijzen te winnen.  De overall winnaar is degene die de 9-holes in het minst aantal slagen heeft gelopen. Ook dit jaar is er met een Hole in one weer een auto te winnen!
Inschrijfkosten
Jeugd met NGF registratie t/m 16 jaar
€ 15,-
Jeugdleden HGC Overbrug t/m 16 jaar
€ 10,-
Deelnemers met NGF registratie vanaf 17 jaar
€ 40,-
Leden HGC Overbrug vanaf 17 jaar
€ 30,-
De wedstrijd voor de jeugd zal als eerst plaatsvinden. Na de wedstrijd worden zij ontvangen met iets fris, frietjes en een snack. Rond 12:00 uur zal de prijsuitreiking voor de jeugd plaatsvinden.

De overige deelnemers worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. De prijsuitreiking zal rond 18:00 uur plaatsvinden. De wedstrijd wordt afgesloten met een heerlijke barbecue en muzikaal entertainment.

Voor leden van HGC Overbrug is het ook dit jaar weer mogelijk om een flight te reserveren. U kunt dan met vier deelnemers in een flight lopen, ongeacht de handicap of categorie waarin zij spelen. Bovendien krijgt u dan een primetime starttijd, rond het middaguur. De kosten hiervoor bedragen €250,00. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u hierover contact opnemen met Willy Giesbers via 0653662277 of via w.giesbers@chello.nl

U kunt zich tot 22 september aanmelden via dit formulier, het inschrijfgeld dient u over te maken naar bankrekeningnummer NL49RABO0301187762 t.n.v. HGC Overbrug onder vermelding van Helmonds Open en uw naam. Uiteraard is inschrijving voor leden ook mogelijk via ‘wedstrijden’.

De informatie over de flight indeling en de starttijden zal vanaf 23 september bekend worden gemaakt op de website.

Wij hopen u weer in grote getalen te mogen verwelkomen!

Cie Helmonds Open
Addo de Voogd, Hein Ottenheijm, Leon van Zon en Willy Giesbers

Pin It on Pinterest

Share This