Introductiewedstrijd nieuwe leden

Door de Evergreen |
 22 augustus 2022
Om te beginnen feliciteer ik Rietje van Moorsel, die met vlag en Dimpel deze wedstrijd heeft gewonnen. Mijn marker Addo noteerde voor mij een vette streep op twee holes en ik sloeg drie ballen kwijt. Totaal niets vermoedend eindigde ik als ‘eerste man’, maar ruimschoots achter Rietje.

Een gezellige middag

Addo vertelde mij dat hij de resultaten in het systeem had ingevoerd en dat deze uitslag eruit rolde? Hulde aan het systeem denk ik dan maar. Én 3 ballen (terug) gekregen. Het was een gezellige middag, die was gepland om om 18.00 uur te eindigen; het werd echter kwart over acht en dat zegt genoeg over de onderlinge sfeer.

De ontvangst was goed: koffie met wat lekkers. Veel handen van nieuwe leden en van vrijwilligers van HGC ‘Overbrug’ geschud. Even uitleg over aanvang van de wedstrijd en dan de baan in. Prachtig weer om te spelen. Bijna twee en een half uur later de hele zwik weer binnen. Volop drankjes en borrelhappen (bitterballen en gefrituurde garnalen). Praatje van Willy over onze club. Goed en duidelijk! Geen vragen gesteld. Daarna de prijsuitreiking door Addo.

Kortom een geslaagde activiteit die voor menigeen op een heel gezellige wijze is uitgelopen.
Hartelijk dank voor het organiseren hiervan,

Gé Raijmakers

Welkomstbijeenkomst

We werden ontvangen met koffie/thee met gebak. Na een korte inleiding begonnen we aan de wedstrijd. Ik zat in een heel gezellige flight met Willy Giesbers, Frank van Meegen en Ingrid van de Ven. Het ging uitzonderlijk goed en uiteindelijk had ik de eerste prijs en Ingrid de tweede. Na de wedstrijd werd uitleg gegeven over de club met heel veel vrijwilligers, kregen we een lekker drankje en kwamen ook de bitterballen voorbij. Al met al een zeer geslaagde middag met dank aan de organisatie.

Ik hoop nog vaak te spelen op deze leuke baan.
Groetjes,

Rietje van Moorsel

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This