Presidents Cup

Door de Evergreen |
 5 augustus 2022

Onder prima weersomstandigheden werd met 63 deelnemers de Presidents Cup 2022 gespeeld. Met als prijzen neary en second-neary rood en geel, longest rood en longest geel en birdy-ballen een volle prijzenkast.

Met flightgenoten Claudia, Mieke Corstens en René mochten we om 11:20 uur afslaan. Vanaf de start was de drive in de flight groot en wilden we niet voor elkaar onderdoen. Goede swings werden enthousiast beloond en bij misslagen werd iedereen moreel ondersteund. Door de droogte rolden de ballen verder dan gewoonlijk, iets wat zeker een positieve invloed had op de scores. Na 9 holes werden de eerste scores geteld en dit gaf alle de energie om er in de tweede ronde een schepje bovenop te doen. Pitchen, het chippen en het putten ging steeds beter, mijn flightgenoten begonnen me steeds fanatieker aan te moedigen en bleef ik pars scoren. Na 18 holes had ik 44 Stableford-punten bij elkaar gescoord en was het wachten op de uitslag.

Flightgenoten bedankt voor jullie ondersteuning tijdens de wedstrijd.

Het blauwe jasje

President Wim begon met de mededeling dat de top 10 bestond uit 8 dames en bij het opnoemen van nummer 10, 9, 8, 7 enz. steeds alleen dames tot en met 3. Nog 2 over en Wim mocht zich zelf met 42 punten de runner up noemen. Het blauwe jasje mocht ik aantrekken en daarna konden we allemaal genieten van een lekkere barbecue, aangeboden door onze President Wim. Wim nogmaals bedankt voor het aanbieden van die barbecue.

De avond werd daarna gezellig afgesloten onder het genot van een lekker pilsje of wijntje.

Met Presentiële golfgroeten,
Leon van Zon

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This