TX Masters

Door de Evergreen |
 30 augustus 2022

Voor de TX Masters 2022 hadden 13 flights ingeschreven en wij startten in de laatste flight met 3 couples.

Het couple Frans Vinke en Fred Berkers startte wat stroef, maar kwam in het verloop van de wedstrijd steeds beter in het spel. Het couple Mieke van den Heuvel en Christien Jacobs trok zich op aan de anderen en speelde vanaf de start een puike wedstrijd. Vanaf het begin was het niveau hoog, samen met couple-genoot Willie-Jan Verspaget regen wij de parren aan elkaar en na 9 holes hadden we een bruto score van 35, gevolgd door Mieke/Christien met 37 en Frans/Fred met 39 slagen. Op hole 10 scoorden wij onze enige bogey en door twee birdiescores kwam het team Frans/Fred terug.

Na hole 15 hadden wij met de handicapverrekening een score van 51 slagen en de duo’s Mieke/Christien en Frans/Fred elk 52 slagen. Het was dus retespannend in onze flight. Of het nou door de spanning kwam of door de druk van het spel van de andere flightgenoten, maar het putten van Christien/Mieke stokte en zij maakten een dubbele bogey op hole 16 met parren voor de andere duo’s. Met een geweldige puttvan minimaal 5 meter op hole 17 besliste Willie-Jan de strijd en was het verschil 2 slagen, waarna alle drie de flights de wedstrijd eindigden met een par op hole 18. 

Wij hadden, niet wetend wat de scores van de anderen waren, een goed gevoel over onze wedstrijd en gingen onze dorst lessen op het terras. Nadat alle uitslagen waren geteld, rolde de uitslag uit de computer. Tot onze verbazing waren wij eerste geworden met een bruto score van 69 slagen (netto 61) met onze flightgenoten Frans/Fred op 2 slagen achterstand. Op de derde plaats was het team van Marianne de Kimpe en Hans van de Wassenberg geëindigd met netto 65 slagen.

Wij danken onze flightgenoten voor de geweldige strijd, de sportiviteit en de gezelligheid gedurende de wedstrijd, wat allemaal zeker heeft bijgedragen aan onze winst.

Volgende week staat er weer een duowedstrijd op het programma, dus schrijf je in, want dit zijn gewoon geweldig leuke wedstrijden!

De allerbeste golfgroeten,

Willie-Jan Verspaget & Leon van Zon

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

De Helmondse Golfclub ‘Overbrug’

Is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Helmond en grenst aan een natuur­kern­gebied en het riviertje de Scheve­lingse­loop.

NGF

De Enk Groen & Golf

AdBgolf.nl

Receptie
+31 645 598 126
Horeca
+31 492 330 899
Golf Pro
+31 655 896 454

Pin It on Pinterest

Share This