Na regen komt zonneschijn

Door de Evergreen |
 28 september 2022

Businesswedstrijd 6

Op onze zesde Businesswedstrijd hadden we met een aantal Businessleden een geweldig verhaal te vertellen over ons Businessgolf-uitje op vrijdag 9 september en de geweldig mooie 18 holes baan aan golfcourse Mergelhof net over de grens bij Vaals.

Op die ochtend van 9 september ontving voorzitter Jeroen telefoontjes van een paar leden over de slechte weersvoorspellingen met de vraag of we het wel door moesten laten gaan. “Natuurlijk” was het antwoord; de weergoden laten ons namelijk (tot nu toe) de laatste vier jaar niet in de steek. Een geweldige middag is het dan ook geworden, met slechts vijf minuutjes regen, met veel goede ballen en vooral ook veel plezier. De afsluiting met een paar lekkere (alcoholvrije) biertjes in combinatie met een portie friet en een köstliche Duitse curryworst mocht er zeker ook zijn.
Ook voor 16 september was, net als de drie dagen daarvoor, erg veel regen voorspeld. Die middag, net geen klokslag half vier maar slechts acht minuten later, brak de zon door en konden we, na een door onze voorzitter iets langer gerekt verhaal, van start gaan; gewoon in korte mouwen. Naast het weer en het golfspel kon er weer worden genoten van het altijd heerlijk hapje en drankje in de baan.

De beste score

In de baan is weer gestreden voor de beste score, waaraan voor de winnaars mooie waardebonnen zijn verbonden, beschikbaar gesteld door Petee Golf. Hier zijn we als organisatie erg dankbaar voor. Ook is er weer de strijd voor de longest rood, de longest geel, de neary en de second neary. Hierbij worden mooie setjes golfballen vergeven aan de uiteindelijke winnaars. Ook hiervoor danken wij natuurlijk de sponsoren De Wit B.V. en Stappert Noxon B.V. Prettig hierbij is dat het ook nog fijne ballen zijn om mee te spelen. Dit kunnen we onderstrepen met het feit dat Willem van Zantvoort met zijn eigen De Wit B.V. bal de longest behaalde op rood. Wessel Knapen ging er met de ballen vandoor voor de longest op geel en die was zelfs zover dat velen er twee slagen voor nodig hadden om dat punt te bereiken.

Met scores van 12 tot en met 21 is er goed gescoord. Op de derde plek eindigde met 20 punten Van Hout Groupe 2 met Hans Brekelmans en captain Claudia van Hout. Met 21 punten scoorde de Rabobank met Anne-Marie Graat en Jeroen Brinkhof net iets beter. De opmerking van de voorzitter (‘met wat goed is, heeft tijd nodig’) begrepen we hierbij niet helemaal. De eerste plaats met ook 21 punten, maar een betere bruto score was voor Stappert Noxon B.V. Zal het dan toch aan de ballen liggen. Proficiat met deze winst heren.
Ook Willem Schiffers (neary) en Rob Bindels (second neary) zijn nu in het bezit van deze befaamde ballen. Dus mogelijk gaan we een volgende keer ervaren of zij hiermee ook een hoge eindscore kunnen behalen. Over het spel van onze voorzitter Jeroen en mijzelf gaan we het maar niet hebben; ook wij kunnen die toverballen voor een volgende keer wel gebruiken.
Zoals gewoonlijk eindigden we de avond met een altijd geweldig goed driegangen diner met bijpassende biertjes en wijntjes en werd er nog lang na gekletst over van alles en nog wat, inclusief de ballen van Mark Stappert en Willem van Zantvoort.

Tot de volgende!

Ted van der Horst

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This