Vriendinnendag

Door de Evergreen |
 14 september 2022
We keken er allemaal naar uit, naar onze jaarlijkse Vriendinnendag op 6 september. Het was prachtig weer, dus dat zorgde al bij iedereen voor een goed humeur. We werden ontvangen met koffie, thee met keuze uit verschillende heerlijke vlaaien.
Om elf uur startte de wedstrijd, we speelden Greensome en er waren allemaal flights van vier dames. Wij waren ingedeeld samen met Liesbeth Wolters en Henny van der Loo en dat bleek een hele leuke match, want wij hadden het met z’n viertjes heel gezellig en ontspannen.
Na de wedstrijd werd de groepsfoto van het hele gezelschap genomen, waarna we allemaal op het terras een welverdiend drankje bestelden en een lekkere flammkuchen kregen.
Voordat we aan het goed verzorgde diner begonnen, zijn we natuurlijk eerst via de kleedkamers gegaan om ons wat op te frissen. Tijdens het gezellige diner was de prijsuitreiking. Tot onze blijdschap werden wij eerste met 41 punten en heel mooi tweede Mieke van Houdt/Jacky van Dinter met 39 punten. Eveneens mooi en derde Annemiek Dijkema/Ingeborg Lups-Dijkema, ook met 39 punten.

Neary: Annemiek Dijkema.
Longest: Annemieke Woudenberg (gast van Angela Sanders).

De Damescommissie had leuke/lekkere prijzen geshopt bij Wijnkoperij Stiphout. Na het diner was er nog een gezellige nazit op het terras tot… De organisatie kan terug kijken op een goed verzorgde en zeer geslaagde dag.

Daarom onze hartelijke dank dames!

​Annemarie Ottenheim
Diny van Zuidam

Onze dames gaan tot op het randje…

Tijdens de Vriendinnendag van 7 september jl. werd er door onze dames en hun vriendinnen goed en fanatiek gespeeld. Het was prachtig weer (wel een beetje heet) en alles liep op rolletjes. Er leek geen vuiltje aan de lucht, totdat er zich bij een van de bunkers van hole 3/12 iets raars voordeed. Een handicart was kennelijk in verboden gebied gekomen met de daaraan gekoppelde gevolgen. Er moest achteruit worden gereden – zoals in het beeldscherm stond aangegeven – en dat werd letterlijk opgevolgd. Echter met nare gevolgen.

Toegegeven, een handicart heeft geen achteruitkijkspiegels, maar toch! Herbert en de dienstdoende caddiemaster hebben de handicart weer keurig op het juiste spoor gezet. De dames kwamen met de schrik vrij en konden hun golfronde verder ongestoord vervolgen.

Met dank aan caddiemaster Arie en Herbert.

Voor alle gebruikers van de handicarts luidt het advies: kom je volgens het GPS- systeem in verboden gebied, volg dan de aanwijzingen goed op en kijk goed uit!

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This