Afsluiting zomercompetitie Herenochtend

Door de Evergreen |
 31 oktober 2022
Donderdag 27 oktober was het dan zover dat de zomer vaarwel werd gezegd. Ik heb, gezien het prachtige weer, nog wel even getwijfeld of de zomer echt afgelopen is. De Herencommissie heeft blijkbaar magische kwaliteiten om telkens het weer zo te beïnvloeden.
Heel fijn om te weten dat we nu geen worst meer naar de Clarissen in de Molenstraat hoeven te brengen, want die zijn er immers niet meer. We weten nu waar we wél moeten zijn.

Aan mij de eer om een stukje te schrijven als winnaar van de zomercompetitie 18 holes 2022. Afgelopen zomer zijn er 21 wedstrijden gespeeld, waarbij van de beste 12 wedstrijden het aantal punten bij elkaar wordt geteld. Voor mij de eerste keer in ongeveer 17 jaar dat ik als winnaar ben geëindigd. Hartstikke trots, ik behaalde 461 punten, een gemiddeld van 38,4 per wedstrijd. Mijn handicap is dan ook flink gezakt. Hoe beter het weer, hoe beter ik speelde. En het weer was afgelopen zomer geweldig. Ook de flight waarin je speelt is erg belangrijk.

Ik wil dan ook mijn telkens inspirerende flightgenoten bedanken voor hun goede gezelschap. Ook de tips die ik heb gekregen te beginnen in de winter: “Jan hou die neus naar beneden als je afslaat”. Nou dat deed wonderen (Theo hartelijk dank voor jou tips).

De winnaars

Daarnaast ben ik wat meer gaan golfen. Maar dat weten jullie natuurlijk al lang, oefenen, oefenen. Dat helpt ook. En ja natuurlijk, ik heb alle wedstrijden op één na mee gedaan (20 keer, dus). Hierdoor heb ik de mogelijkheid aangegrepen om mogelijk 8 scores te kunnen verbeteren. Tip voor de andere deelnemers met minder wedstrijd deelnames: doe vaker mee).

Tweede werd Piet Korenman, eveneens met een deelname van 20 van de 21 wedstrijden, proficiat Piet. Derde werd Hans Manders met een deelname van 19 van de 21 wedstrijden, proficiat Hans.
De dag werd afgesloten met een smakelijk driegangen diner in D’n Dimpel, uitstekend verzorgd door de Gijs en zijn medewerkers, waarvoor hartelijk dank. Kortom voor mij is de Herenochtend heilig, leuk en gezellig, zolang ik kan zal ik er bij zijn.
Rest mij nog ons bestuur en de commissie van de Herenochtend hartelijk te bedanken voor hun inzet en het organiseren van de donderdagochtend-wedstrijden, de opening van het seizoen, het voorjaarsuitje, het najaarsuitje, de afsluiting van het seizoen en de funwedstrijden door het jaar heen.
Met golfgroeten,
Jan Meulendijks

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This