Finale Matchplay

Door de Evergreen |
 21 oktober 2022

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober stond een van de belangrijkste club kampioenschappen van onze club op het programma. Na de vele voorrondes stonden er vier speelsters en vier spelers in het finale weekend aan de start.

Op zaterdag de twee halve finales met een over het algemeen spannend verloop. De dames Klaartje Majoor, Marianne de Kimpe, Therris van de Westerlo en Ellen Claessen streden om de eerste vier plaatsen. Bij de heren waren dit Leo van Veghel, Wim van de Westerlo Ruud Bouwman en Tim Jonkman.

De beide kampioenen Ellen Claessen en Tim Jonkman

Tim Jonkman in actie

Op zondag viel de beslissing over de verdeling van het kampioenschap 2022. Op een goed bespeelbare baan, zonovergoten met relatief hoge temperaturen werden de titels verdeeld, Onder grote belangstelling mochten Tim Jonkman en Ellen Claessen uiteindelijk de eerste prijzen in ontvangst nemen. Zo kwam er een einde aan de laatste te verdelen clubkampioenschappen in dit vrijwel “normale”, zonder al te veel beperkingen als gevolg van Corona, verlopen golfseizoen.

De redactie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This