Vrijwilligerswedstrijd

Door de Evergreen |
 24 oktober 2022
De dag begon erg fris – je merkte dat het toch al half oktober is – maar al snel werd het een stralende dag! Vanaf 13.00 uur werden 55 vrijwilligers ontvangen en om 14.00 uur was de start via gunshot van een aangename golfwedstrijd.
De wedstrijdleiding (Addo de Voogd) had een goede flight-indeling gemaakt en de spelvorm was Stableford-individueel. Het was prachtig weer en onze golfbaan lag er mooi bij; met veel dank aan Herbert met zijn onderhoudsteam. Het was erg druk, maar iedereen snapte dat het niet anders kon.

Welkomstwoord

Voor de aanvang van de wedstrijd hield onze voorzitter Wim van de Westerlo nog een welkomstwoord met leuke en minder leuke berichten. Helaas heeft Walter van de Wassenberg onlangs een herseninfarct gehad en hij verblijft nog in het ziekenhuis van Tilburg. Hij wenste hem en zijn familie alle sterkte toe en een goed herstel. Hij wees ook op het immense belang van een goede en vooral grote groep vrijwilligers. Naast het bestuur vormen zij het kloppende hart van onze vereniging. HGC ‘Overbrug’ is gezegend met een goede ploeg vrijwilligers, want een golfclub van deze omvang kan gewoon niet zonder hun tomeloze inzet. Wel had de Voorzitter het klemmende verzoek aan alle leden om vooral heel kritisch naar het energieverbruik te kijken. Onze vereniging staat er goed voor met een hoog ledenaantal, maar zal worden geconfronteerd met een fors hogere energierekening.

Na afloop van de leuke golfwedstrijd werden door onze voorzitter diverse prijzen uitgereikt met veel dank aan wedstrijdleider Addo.
Winnaar
Punten
Eerste
Aljosa Studen
20
Tweede
Ans van der Elst
18
Derde
René Stockx
18
Longest Rood
Ellen Claessen
Longest Geel
Leon Buijs
Neary
René Stockx
Second Neary
Leon Buijs
De dag eindigde met een gezellige nazit met diverse hapjes en tot slot een heerlijk buffet van Gijs met zijn horecateam.
Redactie Evergreen,
Arie de Vries

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This