De Vegers van HGC ‘Overbrug’

Door de Evergreen |
 23 november 2022

Binnen onze club zijn heel veel vrijwilligers actief, waaronder de Vegers. Deze tien clubleden houden samen met de bewoners van het Thomashuis de driving-range schoon.

In ploegjes wordt drie keer per week ballen geraapt. Daarbij wordt ook een rondje buiten de driving-range gemaakt met veelal als resultaat twee volle emmers. Ook achter de driving-range worden, ondanks de regels daaromtrent, telkens tientallen ballen geraapt.

Om het voor de VEGERS wat gemakkelijker te maken is speciaal voor hen een doorgang gemaakt bij de green van hole 9. Vanuit de driving-range is de ballenautomaat nu snel en goed bereikbaar. De doorgang is dus niet bedoeld voor anderen dan de VEGERS.

Frank Wolters

De VEGERS zetten zich graag in voor HGC ‘Overbrug’. Tussen de VEGERS is veel enthousiasme en samenhorigheid; kenmerken die alle vrijwilligers natuurlijk in zich dragen. Zo ook de vrijwilligers die besturen, klussen, tuinieren en natuurlijk niet te vergeten onze caddiemasters. Ruim 60 leden zijn zo dag-in-dag-uit actief voor HGC ‘Overbrug’.

Carel Martin

Onlangs hebben de VEGERS hun jaarlijkse golfwedstrijd gehouden. Er wordt dean gestreden om de Gouden Veger en dit jaar heeft Jos Brinkman die mogen overdragen aan de nieuwe Opperveger Leo van Veghel.

Frank Wolters

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This