Verkiezing Lady of The Year

Door de Evergreen |
 8 november 2022
Nooit eerder ben ik zo verrast door een prijs of onderscheiding dan dinsdag 1 november jl. De verwondering was groot bij mij en bij de clubleden. De wedstrijdleiding van de Damesochtend riep mij uit tot Lady of the Year 2022 bij de 18-holers.

Blijkbaar had ik in die keren dat ik 18 holes had gespeeld de meeste punten verzameld. Ben ik nu ook de beste golfer? Bij lange na niet! Het niveau van spelen op dinsdagochtend is immers hoog. Ik heb dit jaar wel de meeste voortgang geboekt en mijn handicap fors verbeterd en dat levert punten op. En dat lukt dan weer omdat ik pas mijn tweede seizoen golf speel. Verrassend dus.

Ik dank de wedstrijdleiding, maar zeker ook al andere golfsters die dinsdagochtend spelen, voor het mooie gezelschap waarin ik mag verkeren, de sportieve uitdagingen en af en toe een fun-wedstrijd.

Vrouwen in onze club kan ik adviseren aan te sluiten. Kun je je nog niet vrijmaken op iedere dinsdagochtend? Weet dan dat je ook af en toe kunt aansluiten en per keer kunt beslissen om 9 of 18 holes te spelen.

Lady of the Year: het kan ieder van ons “overkomen”😊

Antoinette Knoet

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This