Wildwedstrijd met Sint Nicolaas

Door de Evergreen |
 24 november 2022

Op zondag 20 november stond de jaarlijkse wildwedstrijd met Sint Nicolaas weer op het programma. Een leuke fun-wedstrijd met altijd weer een hilarische Sinterklaas in het eindprogramma.

De gehele week leek het erop dat de weergoden ons niet heel goed gezind zouden zijn. Zondagochtend mijn tas ingepakt en de paraplu met regenjas als eerste klaargelegd. Eenmaal op de club aangekomen kregen we weer een warm welkom van de wedstrijdcommissie en werden de regels voor deze dag nog eens goed uitgelegd. Na een kopje koffie ben ik met mijn flightgenoten Charlotte, Anne en Harald aan de wedstrijd begonnen. In het begin een beetje stram van de kou, maar na een paar slagen was die snel verdwenen. In de baan kwamen we voor ons op de juiste holes een vos, een zwijn, een konijn en een fazant tegen, die waren geplaatst om zo het maximaal aantal punten te kunnen scoren.

Pete op schoot

Na de negende hole konden we nog genieten van heerlijk warme chocolademelk met een scheutje rum, zodat we weer goed gezind en warm van binnen aan de tweede negen holes konden beginnen. Tijdens het lopen werden we door Anne nog verwend met stukjes appel om zo het suikergehalte op peil te houden. Net voor het ging regenen konden wij de achttien holes beëindigen en zijn we droog binnengekomen. Helaas lukte dat niet voor iedereen.

Gijs en de Sint

Sinterklaasshow!

Na binnenkomst en een lekker drankje begon Jos van Pareren op de piano enkele Sinterklaasliedjes te spelen. Bij binnenkomst moesten Ank de Voogd en Fons Jacobs het bekende Sinterklaaslied ‘Zie ginds komt de stoomboot’ zingen. Onder begeleiding van holle bolle Gijs is Sint Nicolaas naar zijn ‘gigantische’ podium gebracht. 

De wildwinnaars

Na wat reprimandes van de Sint aan de voorzitter en de penningmeester werd de prijsuitreiking gestart. Naast alle wildprijzen was er verder voor iedereen een leuk presentje. De eerste drie prijzen waren voor Ad van Lieshout, Fred Berkers en Wim van de Westerlo. Het was een zeer hilarische prijsuitreiking met twaalf wildprijzen. We kunnen wel stellen dat het een geslaagde dag was en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Ad van Lieshout

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This