Een fraaie wintergolfbaan…

Door de Evergreen |
 19 december 2022

In de afgelopen vorstperiode werd onze golfbaan met wintergreens en winter T-boxen weer in de winterstand gezet.

Het was erg mooi, maar wel een beetje koud. Een vroege flight heeft dit prachtige beeld van onze wintergolfbaan op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook in een vorstperiode ziet er onze golfbaan weer fraai uit.

Klaar voor de winter

Ook het Tuinteam deed weer haar werk…

De vrijwilligers van het Tuinteam hebben weer een mooie klus geklaard. Het weelderig bloeiende zomergoed in de bloembakken bij het terras van onze golfclub is weer vervangen door winterharde planten. Het is elk jaar best weer een hele klus om de bloemen en planten aan te passen aan de wisselende seizoenen, maar het ziet er weer prachtig uit; met veel dank aan het Tuinteam.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This