Kennismaken met de golfsport

Door de Evergreen |
 9 december 2022
Het overkomt ons allemaal. Als we te enthousiast aan anderen vertellen over onze sport vragen anderen zich af waar heeft hij/zij het over? Probeer het dan maar eens uit te leggen. Beter is het om je familie, vrienden en kennissen uit te nodigen eens kennis te komen maken met deze mooie sport. Die mogelijkheid is er nu.

16 december kennismakingsles

HGC ‘Overbrug’ geeft nieuwe belangstellenden de gelegenheid om nader kennis te maken met de golfsport. Van 15.00 uur tot 16.30 uur komen, na een korte demonstratie met bal en club, aan de orde de onderdelen putten, chippen en swing. Ook wordt uitgelegd wat handicap 54 betekent. Voor een bedrag van € 10,= leert men alle beginselen van het golf kennen. Schrijft men in voor een golfcursus dan krijgt men dit bedrag ook weer retour.

Hoe kan ik mij als deelnemer aanmelden?

Stuur een e-Mail naar antoinedeblok@adbgolf.nl en meld je aan voor de kennismakingsles op 16 december 2022. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Antoine de Blok, golfprofessional
www.adbgolf.nl telefoon: 0655896454.

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This