Afscheid van Harrie van de Rijdt tijdens de jaarvergadering

Door de Evergreen |
 23 januari 2023

Donderdag 19 januari, volop sneeuw met als gevolg dat de baan gesloten was. Deze dag zou ook de jaarvergadering van de Herenochtend plaatsvinden en zou Harrie van de Rijdt het stokje doorgeven, na zijn maximale termijn te hebben gefunctioneerd in de commissie Herenochtend. Zijn opvolger was al benaderd en Frank de Wit was bereid voorzitter van die commissie te worden.

Ondanks de mindere weersomstandigheden waren er meer dan twintig leden komen opdagen en kon Harrie aan zijn laatste vergadering beginnen. Zoals verwacht was alles goed voorbereid en kwam er op de gestelde vragen een correct antwoord. De kascommissie had echter wel een opmerking: er is eigenlijk geen kas meer, maar er zijn bankafschriften. 

Harrie van de Rijdt

Tijdens de bestuursverkiezing hield Frank Wolters op een warme en prettige manier een toespraak om Harrie te bedanken voor alle jaren dat hij zich voor de Herenochtend had ingezet. Na een handdruk en cadeaus kreeg Harrie vanuit de vergadering nog een luid applaus.

Zijn opvolger, Frank de Wit, hield zijn maidenspeech en had voor Harrie nog een presentje: een pet met het HGC logo met Herenochtend.

We gaan Harrie uiteraard op de donderdagochtenden zien, maar dan als deelnemer.

Frank de Wit

Namens de commissie Herenochtend,
Anthony Weenink

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This