Eindstand Business Club golf 2022

Door de Evergreen |
 19 januari 2023

Vrijdag 7 oktober was de finaledag van onze Business Club competitie, waarbij er nog diverse kanshebbers waren voor de podiumplaatsen 1 tot en met 3. Dat het wel degelijk nog ergens omging was aan de gezichten van een aantal businessleden wel af te lezen.

Dat de druk er bij een aantal deelnemers tot aan de laatste slagen heeft opgestaan mag wel duidelijk zijn gezien het totaal aantal punten dat, na verrekening, uiteindelijk is behaald.

Eindwinnaar competitie 2022 (best of five) is geworden Van Hout Group 1 (Claudia van Hout) met 104 punten, Stappert Noxon BV (Mark Dankers) als runner-up met 102 punten en dan een mooie derde plaats Talentscoutz (Jeroen van Ganzenwinkel) 101 punten. Gefeliciteerd allen.

Het gaat natuurlijk niet alleen om winnen en verliezen. Als organisatie hebben wij genoten van de leuke, sportieve wedstrijden, maar vooral ook het samenzijn voor, tijdens en na de wedstrijden. Wij hopen dat iedereen ook heeft genoten en volgend jaar met evenveel enthousiasme van de partij is.

Binnen enkele weken volgt de nieuwsbrief met het programma voor aankomend jaar, waar we ook een aantal nieuwe businessleden mogen gaan verwelkomen. Het doet ons goed dat onze Business Club blijft groeien.

Tot snel!

Namens de businesscommissie,
Ted van der Horst

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This