Het voorjaar komt er weer aan

Door de Evergreen |
 4 maart 2023

Het zal niemand zijn ontgaan dat er weer hard wordt gewerkt op onze golfbaan. Het laatste restje van het vele blad is inmiddels machinaal verwijderd en er is met behulp van diverse machines al gewerkt aan verbetering van greens en fairways.

Ook het snoeien van diverse soorten bomen en struiken is vakkundig uitgevoerd, mede op verzoek van het waterschap. Het snoeien is grondig uitgevoerd en dat leverde een immense berg snoeiafval op. Het opruimen van het vele snoeiafval en in het bijzonder het snoeiafval van de knotwilgen zorgt ook weer voor een berg werk voor het team van Herbert en Sheila.

De Probotic

Ook de vooruitgang betreffende de inzet van onze robotmaaier Probotic vordert gestaag. Inmiddels is die robotmaaier zodanig geprogrammeerd dat acht holes feilloos zelfstandig kunnen worden gemaaid.

Het uiteindelijke doel moet zijn om alle holes geheel zelfstanding te kunnen maaien en dat een aantal keren per week. Nu is het zo dat hole 1 door het sloopwerk van de kraaien en roeken nog handmatig moet worden gemaaid. Er wordt hard gewerkt om de opgelopen schade te herstellen, zodat ook hole1 door de Probotic kan worden gemaaid.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This